Actieve events op een unieke locatie aan het water

Vergaderen

It Skippershûs heeft diverse zalen welke geschikt zijn voor een vergadering,  zakelijke bijeenkomst, brainstormsessie of teambuilding. Met een unieke ligging aan het water bieden wij u een inspirerende omgeving voor kleine en grote groepen. Uw dagdeel, dag of dagen kunnen volledig verzorgd worden met ontbijt, lunch, brunch en diner.

Zalen in It Skippershûs
- Op de eerste verdieping bevindt zicht een zaal geschikt tot 200 personen. Deze zaal met rondom uitzicht over het water heeft een terras, eigen bar en audio- en presentatie.
- Op de begane grond bevindt zich het grand café geschikt voor circa 120 personen. Deze ruimte heeft uitzicht over het water met een terras, eigen bar, kinderhoek, pooltafel en audio- en presentatie. Deze ruimte wordt in overleg verhuurd.
- Op de onder verdieping bevindt zich een zaal, geschikt tot 70 personen. Deze zaal heeft een eigen bar, pooltafels, vier bowlingbanen en een ballenbak wat ideaal is voor kinderen.

Faciliteiten
In elke gewenste zaal kunnen wij de gewenste audio visuele middelen voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan flip over, projectiescherm, beamer, microfoon en geluidsinstallatie. It Skippershûs beschikt over gratis WiFi waar u gebruik van kunt maken.

Catering
Tijdens uw bijeenkomst of vergadering verzorgen wij de gewenste catering voor u. Bij aanvang serveren wij koffie/thee en vervolgens staan er kannen koffie/thee/water voor u op tafel. U kunt de bijeenkomst uit breiden met een uitgebreid lunch- of dinerbuffet. Ook een tapas buffet behoort zeker tot de mogelijkheden. Vraag hier vrijblijvend uw offerte op maat aan.

Activiteiten
U kunt er voor kiezen om uw vergadering uit te breiden met een activiteit of uw vergadering voortzetten op het water. Denk hierbij aan de activiteit skûtsjezeilen, ook uitermate geschikt voor teambuilding. Combineer het nuttige met het aangename. Wilt u meer lezen over de mogelijke activiteiten? Kijk dan hier voor meer informatie.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Ga terug naar zakelijk

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps