Actieve events op een unieke locatie aan het water

Bowlingbaan met ballenbak

Heeft u iets te vieren? Of zoekt u een leuke en gezellige gelegenheid voor een feest? De Kuilart heeft vier bowlingbanen waar u tegen een aantrekkelijk tarief kunt bowlen. De banen bevinden zich in It Skippershûs waar u ook gezellig kunt eten of drinken. De bowlingbanen hebben volautomatische puntentelling en zijn geschikt voor kinderen door de speciale bumpers. Naast de bowlingbanen bevindt zich de ballenbak voor de allerkleinsten!

Bowlen en gezellig eten of borrelen in Friesland?
Wilt u naast bowlen ook genieten van een heerlijke maaltijd? Kom dan dineren of borrelen in ons vernieuwde sfeervolle Grand Café. We hebben een uitgebreide a la carte menukaart gedurende het seizoen en in het najaar een speciale najaarskaart, maar u kunt ook een keuze maken uit één van onze arrangementen. Of het nu gaat om een sportief potje bowlen in combinatie met een hapje eten, een sfeervol diner met familie en vrienden of een personeelsfeest, bij De Kuilart krijgt iedereen de smaak te pakken.

Openingstijden
Wilt u de exacte tijden weten, dan kunt u deze terug vinden op de pagina met de meest recente openingstijden.

Reserveren
Tijdens de openingstijden van ons café en restaurant kunt u komen bowlen. Buiten de openingstijden zijn we op afspraak ook voor groepen geopend. Bel: 0514-522221.

Terug naar Grand Café

Tarieven
Door de week (ma/di/woe/don)
Tot 18.00 uur€ 15,00 p.u.p.b.
Vanaf 18.00 uur€ 17,50 p.u.p.b.
Weekend (vrij/zat/zon)
Tot 18.00 uur€ 17,50 p.u.p.b.
Vanaf 18.00 uur€ 19,50 p.u.p.b.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps