Actieve events op een unieke locatie aan het water

Grand Café

In Grand Café It Skippershûs is altijd wat te doen

In It Skippershûs vindt u ons vernieuwde grand café met terras aan het water, een snackbar, privezalen, discoruimte en bowlingbanen. Hierdoor biedt It Skippershûs een breed scala aan mogelijkheden voor vermaak. Gedurende het seizoen is het altijd gezellig druk in en rondom It Skippershûs. In de winterperiode bent u in de weekenden van harte welkom!

Grand café

Het grand café staat bekend om zijn uitstekende keuken tegen een goede prijs, waardoor het ideaal is voor een familie diner of een buffet. Bekijk onze najaars menukaart 2019. U kunt ook verse pizza's bestellen of afhalen deze kunt u ook vinden op de menukaart.

Terras aan het water

Daarnaast heeft het grand café een uniek gelegen terras aan het water! U kunt er lekker in het zonnetje zitten of in de schaduw van de bomen en genieten van het uitzicht over het water en de bootjes. Het vaarwater tussen de Fluessen, de Morra en het IJsselmeer wordt volop benut door alle pleziervaart waardoor het water altijd in beweging is.

Snackbar, voor de snelle hap

Heeft u geen zin of geen tijd om zelf een maaltijd te koken? Of u heeft gewoon trek in een snelle hap? Dan kunt u op Vakantiepark De Kuilart terecht bij onze snackbar.

Pizza, ook af te halen

De Kuilart maakt eigen pizza's. Door middel van een deegpletter en een grote pizza oven kunnen wij snel en lekkere verse pizza's voor u maken (zie pizzakaart 2019).

Feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen

Ook voor de viering van uw verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeest is het grand café van It Skippershûs erg geschikt. U kunt een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we een ballenbak en het piratenschip in de buiten speeltuin.

Wilt u meer informatie over groepsevenementen. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze dames van de groepsevenementen planning en organisatie (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).

Tip!

Wellicht kunt u het diner combineren met een leuke activiteit; zo kunt u beneden in It Skipperhûs een uurtje bowlen of zwemmen in ons overdekte zwembad.

Openingstijden

Wilt u de exacte tijden weten, dan kunt u deze terug vinden op de pagina met de meest recente openingstijden.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps