Actieve events op een unieke locatie aan het water

Personeelsfeest

U zoekt een geschikte locatie voor uw personeelsfeest? Bij De Kuilart bent u op het juiste adres!

Live entertainment: Ik hou van Friesland!
Een ludieke spelshow gebaseerd op het populaire spel Ik hou van Holland. Een middag of avond die garant staat voor ouderwetse gezelligheid. Het wordt een oergezellig feest met onderdelen zoals het verboden woord, geen Ja geen Nee en raden en meezingen met bekende nummers. De show kan zowel op avond als op middag worden georganiseerd en in combinatie met een heerlijk buffet.

Live entertainment: ikQUIZhet
IkQUIZhet is een gezellige kwis waarbij uw groep in meerdere teams ingedeeld gaat worden.  De groepen strijden tegen elkaar voor de hoofdprijs. De show ikQUIZhet bestaat uit meerdere vragenrondes en sluit af met een gezellige muzikale finale waarin nog van alles kan gebeuren! Tijdens ikQUIZhet kunt u gebruik maken van een uitgebreid koud/warm buffet.

Naast de spelshows die wij bieden kunt u ook denken aan een gezellige (feest)avond met dj, zanger of band. Wij adviseren u graag. Ook kunt u een gezellige avond organiseren in onze bowling ruimte, waar u kunt bowlen, poolen en spelletjes kunt doen op een ongedwongen manier onder het genot van een hapje en drankje.

Voor meer informatie over live entertainment kijk hier of vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

Terug naar feesten en partijen

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps