Actieve events op een unieke locatie aan het water

Privé zalen

Familiedag of zakelijke bijeenkomst
It Skippershûs heeft diverse zalen welke geschikt zijn voor een familiedag of zakelijke bijeenkomsten. Met een unieke ligging aan het water bieden wij u een privé locatie voor kleine en grote groepen.

Volledig verzorgen
U kunt uw daginvulling in overleg volledig naar eigen keus inrichten en laten verzorgen door De Kuilart. U kunt kiezen uw dag af te wisselen met een van de vele activiteiten die wij organiseren en een heerlijke lunch, diner of buffet.

Tip: zeilen op een authentiek skûtsje over de Friese meren zal uw dag een typisch Fries en uniek tintje geven!

Zalen in It Skippershûs
- Op de eerste verdieping bevindt zicht een zaal geschikt tot 200 personen. Deze zaal met rondom uitzicht over het water heeft een terras, eigen bar en audio- en presentatie.
- Op de begane grond bevindt zich het grand café geschikt voor circa 120 personen. Deze ruimte heeft uitzicht over het water met een terras, eigen bar, kinderhoek, pooltafel en audio- en presentatie. Deze ruimte wordt in overleg verhuurd.
- Op de onder verdieping bevindt zich een zaal, geschikt tot 70 personen. Deze zaal heeft een eigen bar, pooltafels, vier bowlingbanen en een ballenbak wat ideaal is voor kinderen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten. Voor meer informatie over groepsevenementen klik hier.

Terug naar grand café

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps