Actieve events op een unieke locatie aan het water

Solex rijden & sloep varen

Solex dagarrangement
U komt aan op De Kuilart en wordt ontvangen in It Skippershûs met een heerlijk bakje koffie en een Friese lekkernij. Vervolgens staat de solexverhuurder klaar met de solexen en hij geeft u hierover uitleg. De do's en don'ts van het solexen zijn bekend, u heeft geoefend, de route paraat en maakt vervolgens een mooie solextocht door Gaasterland.

De route is zo samengesteld, dat u onderweg tijd heeft om de benen te strekken en even ergens een drankje te doen. Na afloop van het solexen staat er een heerlijke lunch klaar in It Skippershûs. U heeft even de tijd om de enerverende ervaringen met de solex met elkaar te delen, waarna u aan boord stapt van een luxe motorsloep. U vaart over het Friese meer of over de mooie binnenwateren zoals 'de Luts'. U kunt ervoor kiezen om catering mee te nemen aan boord, of u meert gezellig aan bij een van de terrasjes in de omgeving. Terug op De Kuilart is het tijd voor een borrel! Aansluitend staat er een heerlijk diner of barbecue/buffet voor u klaar.

Wij adviseren u om een oude broek en schoenen aan te trekken i.v.m. olie spatten.

* Let op: Bestuurders van een solex dienen in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs of van rijbewijs A,B,C of D.  Meer dan 1 persoon op een solex is niet toegestaan.

Programma vanaf €73,- p.p.
09:30u  Ontvangst met koffie en Friese oranjekoek
10:00u  U maakt een mooie tocht met een echte solex
12:30u  Lunchen in It Skippershûs
13:30u  Vertrek met luxe motorsloep
17:00u  Gelegenheid voor een borrel
18:00u  Heerlijk 3 gangen diner van de kaart

(Het programma is geheel naar wens aan te passen)

Terug naar arrangementen

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps