Actieve events op een unieke locatie aan het water

Activiteiten

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groep?
Dan bent u bij De Kuilart op het juiste adres! De Kuilart ligt direct aan het water en de omgeving van Zuid West Friesland biedt vele mogelijkheden, waardoor u alle kanten op kunt.

Groepsactiviteiten op maat
De Kuilart organiseert met u of verzorgd uw complete personeelsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Combineer de diverse activiteiten zowel op de wal als aan boord met de heerlijke gerechten van de keuken en u heeft een fantastische middag, dag of avond.

Familie uitje of verjaardag?
Voor familie uitjes en verjaardagen zijn de faciliteiten van De Kuilart een uitkomst. De kinderen kunnen zwemmen in het subtropisch binnenbad of spelen in de speeltuin, een waar piratenschip! Verder kunt u skûtsje zeilen, bowlen, bbq'en, zalen afhuren en dineren. Dit is nog maar een tipje van alle groepsactiviteiten die mogelijk zijn op en vanaf De Kuilart.

Personeelsuitje of bedrijfsfeest?
Als bedrijf kunt u bij De Kuilart ook terecht met uw personeelsuitje. Veelal kiest men voor een gecombineerd programma met bijvoorbeeld skûtsje zeilen en fietsen of solex rijden. Vele variaties zijn mogelijk. Wat denkt u van skutsje zeilen naar het bekende zeilers dorpje Heeg, daar een heerlijke uitsmijter halen na uw vertoonde zeilkunsten. Op de fiets terug ziet het Friese landschap er in eens weer heel anders uit!

Veel is mogelijk.
Geheel naar eigen wens kunt u de dag samen stellen. U kunt kiezen voor activiteiten op het land, water of genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Wij helpen u graag bij het adviseren van een programma op maat.

Ga terug naar Home

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps