Actieve events op een unieke locatie aan het water

Restaurant

In It Skippershûs is altijd wat te doen
In It Skippershûs vindt u een restaurant met terras aan het water, gezellige scheepsbar, een snackbar, privezalen, discoruimte en bowlingbanen. Hierdoor biedt It Skippershûs een breed scala aan mogelijkheden voor vermaak. Gedurende het seizoen is het altijd gezellig druk in en rondom It Skippershûs.

Restaurant en schippersbar
Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende keuken tegen een goede prijs waardoor het ideaal is voor een familie diner of een buffet. In de schippersbar worden zomers avonden met live muziek georganiseerd en de bar staat bekend om zijn gezelligheid en goede sfeer. Bekijk onze Lunchkaart en Menukaart

Terras aan het water
Daarnaast heeft It Skipperhûs een uniek gelegen terras aan het water! U kunt er lekker in het zonnetje zitten of in de schaduw van de bomen en genieten van het uitzicht over het water en de bootjes. Het vaarwater tussen de Fluessen en het IJselmeer wordt volop benut door alle pleziervaart waardoor het water altijd in beweging is.

Feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen
Ook voor de viering van uw verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeest zijn het restaurant of de bar van It Skippershûs erg geschikt. U kunt een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we een ballenbak en het piratenschip in de buiten speeltuin.

Voor meer informatie over groepsevenementen klik hier. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze dames van de groepsevenementen planning en organisatie (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).

Tip!
Wellicht kunt u het diner combineren met een leuke activiteit; zo kunt u beneden in It Skipperhûs een uurtje bowlen of zwemmen is ons subtropische zwembad.

Openingsperiodes
08.01.18 t/m 29.03.18 Gesloten.
30.03.18 t/m 23.09.18: Dagelijks geopend.
24.09.18 t/m 28.10.18: Woensdag t/m zondag geopend. (Maandag en dinsdag op reservering)
29.10.18 t/m 20.12.18: Iedere vrij-, zater- en zondag. (Overige dagen op reservering)
21.12.18 t/m 08.01.19: Dagelijks geopend. (1e kerstdag gesloten)

Openingstijden
Wilt u de exacte tijden weten, dan kunt u deze terug vinden op de pagina met de meest recente openingstijden.

Terug naar Home

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps