Actieve events op een unieke locatie aan het water

Restaurant

In It Skippershûs is altijd wat te doen
It Skippershûs is direct aan het water gelegen en bevat verschillende faciliteiten, waardoor een scala aan mogelijkheden ontstaan voor vermaak. Gedurende het seizoen is het altijd gezellig druk in en rondom It Skippershûs.

Restaurant It Skippershûs
Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende keuken tegen een goede prijs waardoor het ideaal is voor een familie diner of een buffet. In de schippersbar worden 's zomerse live muziek avonden georganiseerd en de bar staat bekend om zijn gezelligheid en goede sfeer.

Volop genieten aan het water
Daarnaast heeft It Skipperhûs een uniek gelegen terras aan het water! U kunt er lekker in het zonnetje zitten of in de schaduw van de plantaan bomen en genieten van het uitzicht over het water en de bootjes. Het vaarwater tussen de Fluessen en het IJselmeer wordt volop benut door alle pleziervaart waardoor het water altijd in beweging is.

Tip
Wellicht kunt u het diner combineren met een leuke activiteit; zo kunt u beneden in It Skipperhûs bowlen, vanaf de kade skûtsjesilen of een uurtje zwemmen is ons subtropische zwembad.

Openingstijden
Hieronder kunt u de recente openingstijden vinden van It Skippershûs. Buiten de openingstijden om zijn wij op afspraak geopend voor groepen.

Klik hier voor de recente openingstijden.

Terug naar Home

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps