Actieve events op een unieke locatie aan het water

It Skippershûs

In Grand Café It Skippershûs is altijd wat te doen

In It Skippershûs vindt u ons grand café met terras aan het water, een snackbar, privezalen, discoruimte en bowlingbanen. Hierdoor biedt It Skippershûs een breed scala aan mogelijkheden voor vermaak. Gedurende het seizoen is het altijd gezellig druk in en rondom It Skippershûs.

Grand Café

Het restaurant staat bekend om zijn uitstekende keuken tegen een goede prijs waardoor het ideaal is voor een familie diner of een buffet. Daarnaast worden er zomeravonden met live muziek georganiseerd en de bar staat bekend om zijn gezelligheid en goede sfeer. Bekijk onze Lunchkaart 2018 en menukaart 2018. Vanaf heden kunt u ook verse pizza's bestellen of afhalen. Bekijk onze pizza menukaart 2018.

Terras aan het water

Daarnaast heeft It Skipperhûs een uniek gelegen terras aan het water! U kunt er lekker in het zonnetje zitten of in de schaduw van de bomen en genieten van het uitzicht over het water en de bootjes. Het vaarwater tussen de Fluessen, de Morra en het IJselmeer wordt volop benut door alle pleziervaart waardoor het water altijd in beweging is.

Snackbar, voor de snelle hap

Heeft u geen zin of geen tijd om zelf een maaltijd te koken? Of u heeft gewoon trek in een snelle hap? Dan kunt u op Vakantiepark De Kuilart terecht bij onze snackbar.

Pizza, ook af te halen

De Kuilart maakt eigen pizza's. Door middel van een deegpletter en een grote pizza oven kunnen wij snel en lekkere verse pizza's voor u maken.

Feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen

Ook voor de viering van uw verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeest is het grand café van It Skippershûs erg geschikt. U kunt een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we een ballenbak en het piratenschip in de buiten speeltuin.

Wilt u meer informatie over groepsevenementen. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze dames van de groepsevenementen planning en organisatie (0514-522221 of evenementen@kuilart.nl).

Tip!

Wellicht kunt u het diner combineren met een leuke activiteit; zo kunt u beneden in It Skipperhûs een uurtje bowlen of zwemmen is ons overdekte zwembad.

Openingsperiodes

30.03.18 t/m 23.09.18: Donderdag t/m maandag. (Dinsdag en woensdag op reservering)
24.09.18 t/m 28.10.18: Woensdag t/m zondag geopend. (Maandag en dinsdag op reservering)
29.10.18 t/m 20.12.18: Iedere vrij-, zater- en zondag. (Overige dagen op reservering)
21.12.18 t/m 08.01.19: Dagelijks geopend. (1e kerstdag gesloten)

Openingstijden

Wilt u de exacte tijden weten, dan kunt u deze terug vinden op de pagina met de meest recente openingstijden.

Terug naar restaurant

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps